Minne ihmeeseen tää viikko hujahti? On taas jo viikonloppu ennen ku ehin tulla ees raportoimaan viimeviikonlopusta.

No se oli kuitenki pitkästä aikaa koiruuksia täynnä.

1921934.jpg

Ei oo ollenkaa hyviä eikä kivoja kuvia, mut ei ollu aikaa kikkailla mitään koska akku piipitti samantien ja loppu heti tokan kuvan jälkeen.

Ensin vierailin Marsulla ja Sopulilla kattomassa niiden uutta perheenjäsentä Kofia. Koffari oli kyllä hauska poika. Raasulla oli vaan ollu pitkä päivä (rankat polttarit) ja se vaan oikeestaan nukku koko illan. Aamulla sitten kyllä jo kuulemma nähtiin se oikea Kofi kun se riehu ja hillu ympäriinsä. Marsu sai helistä sen kanssa ku se on jostain syystä ilmeisesti sisäistäny, että Marsu ja Kofi on samanverosia ja Sopuli on niitten kaikkien johtaja. Hyvä homma. No ei tod oo. Ainakaa pitemmän päälle. Minuu se ei pitäny vissiin minään ku uskals jopa vähän murista miulle. Toinen (toinen on se meijän Nuksu) kovapäinen koira tästä vielä puuttuki:)

1921937.jpg

Voitteko uskoo, että perheessä, jossa KAIKKI on sijoteltu suljettujen ovien taa tai koiranpennun ulottumattomiin, uuden pöydän kokoaminen lattialla onnistuis näin helposti? Myö ei voitu kuvitella. Mut Kofipa nukkuki onnensa ohi justiinsa kriittisellä hetkellä. Ne rankat polttarit...

Sitten seuraavaksi meille tuli Nuka hoitoon kun Tilli ja Oona huiteli molemmat muilla mailla. Nuksulla on nyt menossa uudelleen koulutus kun se kesällä rupes vähän liiaks isottelemaan, joten oli vähän tylsää kun sitä ei ois saanu huomioida paljoa ollenkaa. Aika hyvin opit näytti jo menneen perille, mut on se kuulemma semmonen luupää, että se aina välillä koittaa, joko jostain uudesta säännöstä pääsis luikahtaan. No ei pääse.

Nuka paljasti myös vahingossa sen salaiset puuhat. Se ei nimittäin vissiin puoliunisena muistanu enää, että miekin oon olkkarissa kun se käveli sohvan viereen ja hyppäs niin tottuneesti sohvalle nukkumaan (jolle se ei koskaan ikinä päässy luvan kanssa). Se oikein säikähti kun komensin sen siitä alas. Samaten huomasin, että yks sohvatyynyistä oli täynnä karvaa, joten ei vaikee arvata missä se koira vietti yönsä:)

Nuksusta en saanu edes niitä kahta kuvaa kun akku oli siis edelleen loppu:(