Noniin, vihdoin...JOULULOMA ON TÄÄLLÄ!!!:)

Alko loma vaan vähän ikävissä merkeissä...piti mennä aamulla kouluun, mut oli niin pahaolo, etten pystyny. En tiiä miks, mutta eilen illalla hävis ääni ja aamulla sit oli nenukkaki ihan tukossa ja tosi kipee olo. Sit viel ku koitin syödä aamupalaa tuli tosi huono-olo:( Nukuin äsken päikkärit ja nyt alkaa jo helpottaa, mut vielkää ei tee mieli syyä mittää vaik on hirvee nälkä... Kooki kävi aamulla sen polvensa takia magneettikuvauksessa ja papruissa kuulemma lukkee, että "takaristisidevamma" eikä se kuulemma ookkaan ihan pikku juttu. Täytyy oottaa nyt kuitenki vielä mitä sen lääkäri sanoo iltapäivällä asiasta. Pikkisen kyllä saattaa olla hankalaa yksin eläminen kolmannessa kerroksessa ilman hissiä ja kaupassa/koulussa käynti ilman autoa...............

Käytiin eilen muutens kattoo Marsun kans Joulutarina! Ja olipa kyllä ihuna elokuva!! Voi vitsi mitkä maisemat ja lavasteet ja kaikki...I H A N A ! ! Loppu vaan oli kyllä todella tyhmä...ja nyt silmät kii jos et haluu tietää lopusta: Siis MIKSI ihmeessä siihen oli pitäny pistää semmonen typerä jenkkiläinen lopetus?? Eli, että Joulupukki lentää porojensa kanssa taivaalla:/ PÖH sanon minä:D Tilannetta VÄHÄN pehmitti, että se jätti jälkeensä revontulia, mutta ihan typerä päätös kyllä muuten loistoleffalle! Ei suomalainen pukki lennä!!!! Ihan kun muu leffa ja loppu olis ollu ihan eri elokuvista...alku tarkotettu aikuisille ja viimenen puoliminuuttia lapsille...höhhöh:( Ja olihan siinä alukskin yks pieni, häiritsevä epäkohta...Ja taas simmut kii jos et haluu tietää alusta: Nikolaksen perhe hukkuu järveen, "löydetyt jäljet johtaa suoraan sulaan". Siis mikä järvi ei Lapissa oo sydäntalvella jäässä?? Varsinkin kun seuraavassa kohtauksessa Nikolas ja ne sen hakijat kulkee pitkin järven jäätä ilman mitään ongelmia. Ja joka vuosi siitä eteenpäin sama järvi on ihan totaalisen jäässä!! Ja ehkä niille poroillekki olis voinu laittaa aikaan sopivat päitset, eikä nykyaikasia... Nii ja oli seki vähä hassua, että kun puuverstaassa palaa valmiina älytön määrä kynttilöitä! Ei niitä sinne varmaan kukaan oikeesti yksinään jättäis palamaan vaikka siks aikaa kun lähtee käymään vähän kylillä!! Nojoo, muuten oli siis ihan loistava elokuva! Yks ihana oivallus oli se, että miks pukki rupes pukeutumaan punaseen:) Tahtoo kyllä sen dvd:n ja sit tehä siitä joka jouluisen perinteen:)

joulutarina.jpg

Nyt mie oon kohta lähös sit jo joulun viettoon. Ensi Koolle ja sit perjantaina kottiinkottiin ku on mein lpk:n pikkujoulut. Maanantaina vien viel roinaa kirppiksellekkii ja sit en kyl enää tee mittään muuta ku lahjoja!! Ja kotona tietty oottaa koko talon siivous, mut seki kyl kuuluu jouluun:) Tossa lahja-asiassa oon kyllä vähän hälyttävästi jäljessä aikataulusta...mut kaiken aijon saada valmiiks vaik sitten öitä myöten!!

Palataan:)